Taidekahvila – Kehon tarina

img_0155

suomifinland100-tunnus_sininen_rgb

KEHON TARINA

on uusia alkuja, yhteisön tärkeyttä ja monimuotoisuutta käsittelevä kokonaisuus, joka sisältää tanssityöpajoja ja Taidekahvila -teosiltoja.

Kokonaisuus tuo esille yksilöiden kokemuksia tämän päivän 100-vuotiaasta Suomesta hyvin henkilökohtaisten kokemusten kautta.

Mitä muistoja kehomme kantaa? Mitä jälkiä historiamme ja ympäröivä yhteiskuntamme on meihin jättänyt? Suomi saattaa vaikuttaa hiljaiselta ja yksiväriseltä, mutta tarkemmin katsottuna onkin värikäs, äänekäs ja mitä monimuotoisemmista palasista koostuva taideteos.

***

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Itäinen tanssin aluekeskus, Suomi 100, Kuopion Tyttöjen Talo, Kuopion kaupunki, Monikulttuurikeskus Kompassi/Kuopion Setlementti Puijola ry, Tarinan vastaanottokeskus, Vamos Kuopio ja Kalevalan koulu.

INFO

ITAK: Taidekahvila – Kehon tarina

https://www.facebook.com/muntop10

TAIDEKAHVILA on osa Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa:

Suomi 100: Taidekahvila – kehon tarina 

img_7892

***

AIEMMIN TAPAHTUNUTTA

KATUTAIDEKATU 01.12.2016

Katutaidekatu on Taiteen edistämiskeskuksen valtakunnallinen Taiteen edistämispäivä. Kuopion tapahtuma on Kulttuuriareena 44:lla klo 16-20, jossa katutanssiesityksiä ja jamittelua salissa, aulassa katutaidepaja sekä yläkerrassa Taidekahvila.

Pauliina Aladin ja Eevi Tolvanen pitävät yhdessä nuorten kanssa Kehon tarina -taidekahvilaa, joka on auki koko tapahtuman ajan. Taidekahvila on suunnattu nuorille ja aikuisille. Sen listalla on nuorten kanssa suunniteltuja taideannoksia, Meidän Top 10 hyviksi koetuista ja uusistakin taideannoksista. Taidekahvilassa tarjoillaan myös perinteistä pullaa ja kahvia sekä yllätystarjottavaa.

Taidekahvila-formaatti antaa yleisölle tilaisuuden
vaikuttaa illan kulkuun. Illasta muodostuu kävijöiden tilausten
mukaisesti yksittäisten tapahtumien kokonaisuus, yhdessä koettava teos
tai jotain aivan muuta. Asiakkaat saavat tilata taideannoksia, joihin
voi osallistua haluamallaan tavalla katsojana tai tekijänä. Tule paikalle, se
riittää!

www.taiteenedistamispaiva.taike.fi

❤  Eevi & Pauliina