Ensimmäinen viikko taidekahvilaa alkaa olla lopuillaan

Taidekahvila on nyt ollut viikon auki ja se tuntuu ja näkyy. Tanssi liikuttaa mua, kollegoja ja katsojia. Liikutus on näkynyt silmien loisteena, kyynelinä, tanssiliikkeinä ja arkiliikkeinä.

Pidän todella taidekahvila-konseptista. Olen kotonani saadessani olla tekemisissä liikkeen, improvisaation, esiintymisen ja ihmisten kanssa. Taidekahvilalla tilanne tuntuu tasa-arvoiselta: asiakas saa tilata itseään kiinnostavan esityksen ja me esiintyjät saamme paneutua siihen meitä kiinnostavalla tavalla. Olemme luoneet menun esityksistä, joiden parissa työskentely on meille juuri nyt ajankohtaista. Menu pysyy samana läpi projektin; sama tilaus voi olla täysin erilainen nyt alkukesästä kuin mitä se tulee olemaan elo-syyskuussa.

Tuntuu hyvältä tavata asiakkaat silloin kun he tulevat sisälle taidekahvilaan ja jutella heidän kanssaan samalla kun he tekevät tilausta. Minulle tuntuu sopivan myös se, että tilauksen tekemisen jälkeen valmisteluaikaa on vain muutama minuutti. Silloin pääsen suoraan minua kiinnostavaan ytimeen, luomaan tapahtumia samalla kun ne tapahtuvat. Siis nyt-hetkessä. Livenä.

1001 Kahvikuppia -blogi

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s